Graph-based word spotting by inexact matching techniques
Riba Fiérrez, Pau
Lladós, Josep
Fornés Bisquerra, Alicia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2015
Description: 72 p.
Abstract: Al llarg d'aquest projecte s'ha desenvolupat un nou mètode de word spotting (localització de paraules) en què es té molt en compte l'estructura de les paraules a buscar. Aquestes tècniques consisteixen a trobar paraules escrites a mà, a partir d'un exemple. La tècnica presentada s'ha desenvolupat per utilitzar-la en documents antics. Seguidament, es presenta una indexació per tal d'accelerar el procés de cerca. Aquesta indexació consisteix a trobar ràpidament un conjunt de candidats on aplicar tècniques de word spotting en grans col·leccions de documents. Finalment, es mostra un exemple d'aplicació de les tècniques desenvolupades en una aplicació per a dispositius Android.
Abstract: A lo largo del proyecto se ha desarrollado un nuevo método de word spotting (localización de palabras) en el cual se tiene muy en consideración la estructura de las palabras a buscar. Estas técnicas consisten en encontrar palabras escritas a mano partiendo de un ejemplo. La técnica presentada se ha desarrollado utilizándola en documentos antiguos. Seguidamente, se presenta una indexación con el objetivo de acelerar el proceso de búsqueda. Esta indexación consiste en encontrar rápidamente un conjunto de candidatos donde aplicar técnicas de word spotting en grandes colecciones de documentos. Finalmente, se muestra un ejemplo de aplicación de la técnica desarrollada en una aplicación para dispositivos Android.
Abstract: Along this project a new method for word spotting (location of words) has been developed. This method has in mind the structure of the words to search. These techniques consist in finding handwritten words from a given example. The presented technique has been meant to be used in old documents. Afterwards an indexation process is presented to speed up the search step. This indexation is used to find a set of candidates in large document collections in order to apply word spotting techniques. Finally, an example application of the developed techniques is proposed for Android devices.
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Anglès.
Series: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: bachelorThesis
Subject: Escriptura ; Processament de dades

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/252462


72 p, 6.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2015-07-29, last modified 2019-10-01   Favorit i Compartir