Innovació tecnològica : ocupació, gestió de la mà d'obra i canvis organitzatius a les empreses
Lope Peña, Andreu
Martin, Antonio (Martin Artiles)
Torns, Teresa
Coller, Xavier
Fundació Jaume Bofill

Imprint: Barcelona : Fundació Jaume Bofill, 1994
Description: 293 p.
Abstract: L'objecte del nostre estudi se centra en la innovació tecnològica i en la influència que exerceix sobre una sèrie d'aspectes que hi estan estretament relacionats; especialment estudia els canvis que, amb la seva implantació, experimenten l'organització del treball, l'estructura i les condicions de l'ocupació i els mecanismes aplicats en la gestió dels recursos humans a les empreses.
Note: Bibliografia
Note: Faustino Miguélez i Adela Ros han participat en el disseny original del projecte d'investigació. Albert Recio i el mateix Faustino Miguélez han prestat el seu assessorament en les fases inicials de concreció de la investigació. Jordi Feu ha col·laborat en el tractament de materials i de documentació per descriure els sectors als quals pertanyen les empreses estudiades. L'estudi del projecte s'emmarca en el conjunt de la investigació Empresa i Ocupació a les regions fortes de la Comunitat Europea: Catalunya, Lombardia, Baden-Würtenberg i Rhone-Alpes, coordinat per l'Istituto de Ricerche Economiche e Sociale (IRES) de Milà. Es tracta, en concret, de la segona de les quatre fases que la componen.
Rights: Tots els drets reservats
Language: Català.
Document: book
Subject: Innovacions tecnològiques ; Personal ; Administració ; Empreses ; Casos, Estudi de ; Efectes de les innovacions tecnològiques sobre ; Direcció i administració ; Treball ; Organització ; Catalunya294 p, 15.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (scientific output) > Social and Legal Sciences > Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Books and collections > Books

 Record created 2015-10-05, last modified 2019-02-03   Favorit i Compartir