Conversion to organic of a goat dairy farm
Sucarrat Coll, Clàudia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Resum: Organic agriculture is a holistic production management system which promotes and enhances agroecosystem health, including biodiversity, biological cycles, and soil biological activity. It emphasizes the use of management practices in preference to the use of off-farm inputs. This is accomplished by using, where possible, cultural, biological and mechanical methods, as opposed to using synthetic materials (Codex Alimentarius, 1999). The Regulations (CE) 834/2007 and 889/2008 set down the rules for production, labelling and control of organic products in the European Union.
Nota: Póster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Veterinària
Matèria: Veterinària ; Cabra ; Llet ecològica



1 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-06, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir