Google Scholar: citations
Editor's Note
Dooly, Melinda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Llengua, de la Literatura i de les Ciències Socials)

Additional title: Nota de la editora
Additional title: Lettre de l'éditrice
Additional title: Nota de l'editora
Date: 2015
Abstract: As the year draws to an end, we offer you a variety of articles for the holiday season. This issue's featured author is Evelyn Arizpe (Glasgow University) and we also have an interview with Jazone Cenoz from the University of the Basque Country, accompanied by our regular research articles, all very relevant to current topics in the teaching and learning of language and literature.
Abstract: En cette fin d'année, nous vous offrons une variété d'articles pour les vacances. L'auteure sélectionné de ce numéro est Evelyn Arizpe (Université du Glasgow), un entretien avec Jazone Cenoz, de l'Université du Pays Basque avec trois articles de recherche de jeunes chercheurs prometteurs.
Abstract: Con el año ya esta a punto de acabar, les ofrecemos una serie de artículos para las vacaciones de Navidad. La autora destacada de esta edición es Evelyn Arizpe (Universidad de Glasgow). También les ofrecemos una entrevista con la investigadora en educación multilingüe de la Universidad del País Vasco, Jazone Cenoz y por supuesto tres artículos de investigación muy actuales en el campo de la didáctica de la lengua y la literatura.
Abstract: Ara que l'any arriba a la seva fi, us oferim una varietat d'articles per a les vacances. L'autora destacada d'aquest volum és Evelyn Arizpe (Universitat de Glasgow) i també us oferim una entrevista amb Jazone Cenoz, de la Universitat del País Basc, tot acompanyat per tres articles d'investigació que són molt rellevants per als temes actuals en el camp de didàctica de la llengua i la literatura.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: other ; editorial ; publishedVersion
Subject: Editor's notes ; Lettre de l'éditrice ; Nota de la editora ; Nota de l'editora
Published in: Bellaterra journal of teaching and learning language and literature, Vol. 8 Núm. 4 (november-december 2015) , p. 1-8 (Editor's Note) , ISSN 2013-6196

Adreça alternativa: http://www.raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/10.5565-rev-jtl3.%20656 (English)
Adreça alternativa: http://www.raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/303039 (Français)
Adreça alternativa: http://www.raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/303040 (Català)
Adreça original: https://revistes.uab.cat/jtl3/article/view/v8-n4-dooly
Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/303041
Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/303039
DOI: 10.5565/rev/jtl3.656


8 p, 432.5 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > Bellaterra journal of teaching and learning language and literature

 Record created 2015-12-21, last modified 2019-07-20   Favorit i Compartir