A new Wake Vortex Encounter Prediction System based on Spatial Data Structures
Hernández Herrera, Laura
Ruiz Navarro, Sergio, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2015
Descripció: 58 pag.
Resum: The proposed project is based on the conceptual design and development of a wake vortex encounter predictor system, in order to ensure a safer and more efficient future air traffic management. Adapting the use of current technologies to detect conflicts properly, the system should be able to consider all European airspace (all state space), making possible its computational implementation in terms of memory required.
Resum: El projecte proposat es basa en el disseny i desenvolupament conceptual d'un sistema predictor de trobades amb esteles turbulentes, per tal de garantir una futura gestió del tràfic aeri més segura i eficient. Adaptant l'ús de les tecnologies existents per a la detecció de conflictes de manera adequada, el sistema ha de ser capaç de contemplar tot l'espai aeri Europeu (tot l'espai d'estats), fent possible la seva implementació a nivell computacional, en termes de memòria requerida.
Resum: El proyecto propuesto se basa en el diseño y desarrollo conceptual de un sistema predictor de encuentros con estelas turbulentas, a fin de garantizar una futura gestión del tráfico aéreo más segura y eficiente. Adaptando el uso de las tecnologías existentes para la detección de conflictos de manera adecuada, el sistema debe ser capaz de contemplar todo el espacio aéreo Europeo (todo el espacio de estados), haciendo posible su implementación a nivel computacional, en términos de memoria requerida.
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Control del trànsit aeri ; Vols ; Control ; Estructures de dades (Informàtica)



58 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-02-15, darrera modificació el 2024-05-19



   Favorit i Compartir