visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Platos de carne |
Títol variant: | Meat dishes |
Títol variant: | Plats de carn |
Data: | 2012 |
Descripció: | 19 fotografies |
Resum: | He dudado en titular este registro Gastronomía, pero como además de degustar estos platos con el resto de comensales, familiares y/o amigos, los he cocinado personalmente, he preferido llamarlo Platos de carne, por el esfuerzo realizado y el conocimiento acreditado. Es un registro iniciático, de prueba, para ver si es consultado por el público y en base al interés, lo completo más adelante con el archivo del que dispongo. Se presentan diferentes elaboraciones culinarias de la cocina catalana, que utilizan como materia prima las carnes y los despojos. |
Resum: | He dubtat a l'hora de titular aquest registre Gastronomia, però com a més de gaudir d'aquests plats amb la resta de convidats, familars i/o amics, els he cuinat personalment, he preferit titular-lo Plats de carn, per l'esforç realitzat i el coneixement acreditat. És un registre iniciàtic, de prova, per veure si és consultat pel públic i en base a l'interès, el completaré més endavant amb l'arxiu de que disposo. Es presenten diferents elaboracions culinàries de la cuina catalana, que utilitzen com a matèria prima les carns i despulles. |
Nota: | El autor agradece a todos los matarifes, operarios cárnicos, cuadreros, clasificadores de canales, abastecedores, entradores, tratantes, ganaderos, criadores, payeses, transportistas, técnicos, directivos y empresarios del sector cárnico, ganadero y del cuero y piel en bruto, y también por supuesto a los compañeros veterinarios, la colaboración y experiencia demostrada y los conocimientos referidos. Y a Jordi Ferré i Losa, la revisión de la traducción al inglés. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català |
Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Imatge fixa |
Matèria: | Cocina ; Cuina ; Cuisine |
Carne de vaca a la brasa. Insuperable calidad; la mejor de toda mi vida (solomillo con grasa intrams) 886x589, 121.2 KB |
Chuleta de oveja de carnicería: buen engrasamiento, carne roja 886x584, 50.3 KB |
Girella: embutido cocido de despojos de cordero con arroz (Pallars, Catalunya) 886x588, 69.5 KB |
Entrecot DK a la plancha bleu 886x587, 85.0 KB |
Canal cordero al estilo de Uruguay: se cuece primero la parte interior y al final se le da la vuelta 580x886, 189.1 KB |
Tripa y manitas de cordero guisados 886x572, 142.5 KB |
Gallinejas cordero a la brasa con ajo y perejil 886x588, 96.7 KB |
Fricandó de ternera (pieza: morcillo) 886x590, 130.9 KB |
Habas a la catalana (con botifarra negra, panceta, menta y anís) 886x587, 140.8 KB |
Pollo guisado 886x578, 84.2 KB |
Platillo de Sant Climent: costilla, lomo y otras carnes de cerdo o jabalí con castañas) 886x587, 92.6 KB |
Chuleta de potro a la plancha 886x577, 86.8 KB |
Chuleta a la plancha (arriba-abajo): caballo / potro 886x574, 83.9 KB |
Canelones al horno 886x573, 93.1 KB |
Frankfurts 886x574, 91.1 KB |
Paté de cerdo 886x570, 68.3 KB |
Fiesta del Cordero (Aid-el-Kebir) 886x582, 68.6 KB |
Lomo alto ternera/novillo: muy magra (mercado pueblo Túnez) 586x886, 81.0 KB |
Carne de vaca a la brasa. Insuperable calidad; la mejor de toda mi vida (solomillo con grasa intrams, entrecots) 886x585, 130.6 KB |