Platos de carne
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Meat dishes
Títol variant: Plats de carn
Data: 2012
Descripció: 19 fotografies
Resum: He dudado en titular este registro Gastronomía, pero como además de degustar estos platos con el resto de comensales, familiares y/o amigos, los he cocinado personalmente, he preferido llamarlo Platos de carne, por el esfuerzo realizado y el conocimiento acreditado. Es un registro iniciático, de prueba, para ver si es consultado por el público y en base al interés, lo completo más adelante con el archivo del que dispongo. Se presentan diferentes elaboraciones culinarias de la cocina catalana, que utilizan como materia prima las carnes y los despojos.
Resum: He dubtat a l'hora de titular aquest registre Gastronomia, però com a més de gaudir d'aquests plats amb la resta de convidats, familars i/o amics, els he cuinat personalment, he preferit titular-lo Plats de carn, per l'esforç realitzat i el coneixement acreditat. És un registre iniciàtic, de prova, per veure si és consultat pel públic i en base a l'interès, el completaré més endavant amb l'arxiu de que disposo. Es presenten diferents elaboracions culinàries de la cuina catalana, que utilitzen com a matèria prima les carns i despulles.
Nota: El autor agradece a todos los matarifes, operarios cárnicos, cuadreros, clasificadores de canales, abastecedores, entradores, tratantes, ganaderos, criadores, payeses, transportistas, técnicos, directivos y empresarios del sector cárnico, ganadero y del cuero y piel en bruto, y también por supuesto a los compañeros veterinarios, la colaboración y experiencia demostrada y los conocimientos referidos. Y a Jordi Ferré i Losa, la revisión de la traducción al inglés.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Memòria gastronòmica digital
Document: Imatge fixa
Matèria: Cocina ; Cuina ; Cuisine

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/69477
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/166610
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/89581


Carne de vaca a la brasa. Insuperable calidad; la mejor de toda mi vida
(solomillo con grasa intrams)

886x589, 121.2 KB

Chuleta de oveja de carnicería: buen engrasamiento, carne roja
886x584, 50.3 KB

Girella: embutido cocido de despojos de cordero con arroz
(Pallars, Catalunya)

886x588, 69.5 KB

Entrecot DK a la plancha bleu
886x587, 85.0 KB

Canal cordero al estilo de Uruguay: se cuece primero la parte interior y al final se le da la vuelta
580x886, 189.1 KB

Tripa y manitas de cordero guisados
886x572, 142.5 KB

Gallinejas cordero a la brasa con ajo y perejil
886x588, 96.7 KB

Fricandó de ternera
(pieza: morcillo)

886x590, 130.9 KB

Habas a la catalana
(con botifarra negra, panceta, menta y anís)

886x587, 140.8 KB

Pollo guisado
886x578, 84.2 KB

Platillo de Sant Climent: costilla, lomo y otras carnes de cerdo o jabalí con castañas)
886x587, 92.6 KB

Chuleta de potro a la plancha
886x577, 86.8 KB

Chuleta a la plancha
(arriba-abajo): caballo / potro

886x574, 83.9 KB

Canelones al horno
886x573, 93.1 KB

Frankfurts
886x574, 91.1 KB

Paté de cerdo
886x570, 68.3 KB

Fiesta del Cordero
(Aid-el-Kebir)

886x582, 68.6 KB

Lomo alto ternera/novillo: muy magra
(mercado pueblo Túnez)

586x886, 81.0 KB

Carne de vaca a la brasa. Insuperable calidad; la mejor de toda mi vida
(solomillo con grasa intrams, entrecots)

886x585, 130.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Gastronòmica Digital (MGD)
Documents gràfics i multimèdia > Fotografies

 Registre creat el 2016-02-18, darrera modificació el 2023-01-26



   Favorit i Compartir