Títol variant: |
Bibliography: food-mediterranean cooking (II) |
Títol variant: |
Bibliografia: menjar, cuina i gastronomia mediterrània (II) |
Data: |
2016 |
Descripció: |
9 pag. |
Resum: |
Los más afamados críticos gastronómicos han encumbrado los restaurantes y cocineros de las Españas a los primeros puestos de la cocina mundial y han puesto de moda la cocina y la gastronomía, sobre todo, la mediterránea. Existe una muy buena y variada bibliografía publicada en castellano, catalán y francés sobre esta temática. Se presenta la selección de esta segunda entrega de referencias de libros, la mayoría propiedad del autor, sobre comida, cocina, gastronomía, alimentación y productos de la ribera norte del Mediterráneo. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Anglès |
Col·lecció: |
Memòria gastronòmica digital |
Document: |
Informe |
Matèria: |
References ;
Food ;
Mediterranean cooking ;
Referencias ;
Comida ;
Gastronomía ;
Cocina mediterránea ;
Bibliografia ;
Menjar ;
Gastronomia ;
Cuina mediterrània |