Orientació i Intervenció Psicopedagògiques a l'Educació Secundària [42978]
Roca Casas, Enric
Gaspar Pellin, Maria del Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Orientación e intervención psicopedagógica en la educación secundaria
Date: 2015-16
Abstract: Els objectius d'aquest mòdul són: 1. - Identificar i explicar les necessitats tutorials i d'orientació en els àmbits personal, acadèmic i professional / vocacional de l'alumnat. 2. - Dissenyar i desenvolupar plans, programes i accions d'orientació personal, acadèmica i professional. 3. - Avaluar psicopedagògicament variables i programes relacionats amb l'orientació i l'acció tutorial. 4. - Identificar, explicar i planificar actuacions amb els equips docents, els agents externs al centre i les famílies, per a l'optimització de l'orientació i l'acció tutorial al centre educatiu.
Abstract: Los objetivos de este módulo son: 1. - Identificar y explicar las necesidades tutoriales y de orientación en los ámbitos personal, académico y profesional / vocacional del alumnado. 2. - Diseñar y desarrollar planes, programas y acciones de orientación personal, académica y profesional. 3. - Evaluar psicopedagógicamente variables y programas relacionados con la orientación y la acción tutorial. 4. - Identificar, explicar y planificar actuaciones con los equipos docentes, los agentes externos al centro y las familias, para la optimitzación de la orientación y la acción tutorial en el centro educativo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i castellà.
Studies: Psicopedagogia [4313754]
Study plan: Màster Universitari en Psicopedagogia [1168]Català
7 p, 461.8 KB

Español
7 p, 464.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-03-11, last modified 2020-02-02   Favorit i Compartir