Analyse de la perception de la voyelle [y] chez des apprenants catalanophones
Toril Bagen, Marc
Gauchola, Roser, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Francesa i Romànica)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Fecha: 2015
Descripción: 30 pag.
Resumen: Lorsqu'un étudiant est confronté au système phonologique d'une langue étrangère, il rencontre régulièrement des obstacles avec les unités de cette langue qui n'existent pas dans sa langue maternelle. On sait que si un apprenant réalise mal un son d'une langue étrangère et/ou seconde, c'est parce qu'il ne l'a pas bien perçu, c'est-à-dire qu'il ne l'a pas reconnu, identifié, par rapport aux autres sons qu'il connaît. C'est pourquoi, pour observer de près ce phénomène, nous nous proposons d'examiner les principes de la correction phonétique dérivée de la méthode verbo-tonale à partir d'un test à des étudiants catalanophones.
Resumen: Quan un estudiant està confrontat al sistema fonològic d'una llengua estrangera, aquest troba regularment alguns obstacles amb les unitats d'aquesta llengua que no existeixen en la seva llengua materna. Sabem que si un estudiant realitza malament un so d'una llengua estrangera i/o segona, això és per que aquest no l'ha percebut correctament, és a dir, no l'ha reconegut, no l'ha identificat, en quant als altres sons que ell coneix. És per això, per observar de més a prop aquest fenomen, ens proposem d'examinar els principis de la correcció fonètica del mètode verbotonal a partir d'un test realitzat a estudiants catalanòfons.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Francès
Titulación: Estudis Francesos [2502533]
Plan de estudios: Grau en Estudis Francesos [988]
Documento: Treball final de grau ; Text
Materia: Perception ; Guberina ; Crible phonologique ; Optimale ; Semioctave ; Langue étrangère ; Voyelle



30 p, 1.5 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Filosofía y Letras. TFG

 Registro creado el 2016-03-14, última modificación el 2022-02-03



   Favorit i Compartir