Actualització del software de control de presència
Soler Rastrollo, Enric
Grau Sala, Ramon
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2015
Descripción: 50 p.
Resumen: Aquest projecte tracta de la realització d'una migració tecnològica (en aquest cas una actualització de software) a un programa de gestió de control d'accés i presència. S'ha dut a terme un estudi de què és una migració tecnològica. S'evoluciona un software (IDPresence) per poder aconseguir una versió millorada que supleixi les mancances de la versió original. S'ha implementat una solució al problema duent a terme tots els passos: anàlisi de la problemàtica i requeriments necessaris, implementació d'una solució robusta, moderna i de fàcil manteniment i d'una fase de test final per tal de garantir una qualitat i la funcionalitat necessària per un producte professional. Finalment, s'ha implantat el sistema en diversos clients per tal de valorar la solució i extreure opinions i els resultats de la migració.
Resumen: Este proyecto trata de la realización de una migración tecnológica (en este caso una actualización de software) a un programa de gestión de control de acceso y presencia. Se ha llevado a cabo un estudio de qué es una migración tecnológica y se ha evolucionado el software (IDPresence) para poder conseguir una versión mejorada y que supla las carencias de la versión original. Se ha implementado una solución al problema llevando a cabo todos los pasos: análisis de la problemàtica y requisitos necesarios, implementación de una solución robusta, moderna y de fácil mantenimiento y una fase final de test para garantizar una calidad y una funcionalidad necesaria para un producto profesional Finalmente, se ha implantado el sistema en distintos clientes para valorar la solución y extraer los resultados de la migración.
Resumen: This project is about the realization of a technological migration (in this case, a software upgrade) to an acces and presence managing application. There has been an analysis of what is a technological migration and a software upgrade os IDPresence to achieve an improved version make up for the shortcomings of the original version. We have implemented a solution doing all the steps involved in the process: analysis of the problems and required requirements necessaries to implment a robust, modern and attractive solution with easy maintenance and a final test phase to assure the quality and functionality of a professional solution. Finally, the system has been tested into clients' environments to evaluate the solution and extract opinions and results from the migration.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Català.
Colección: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Documento: bachelorThesis
Materia: Jornada de treball ; Processament de dades

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/260824


50 p, 2.5 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2016-04-14, última modificación el 2019-02-02   Favorit i Compartir