Ciència i Tecnologia dels Aliments. Memòria i verificació
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Date: Bellaterra 2010
Abstract: El grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments té per objectiu formar professionals amb una visió global del món agroalimentari, competents en les responsabilitats que exigeix actualment la que està considerada primera indústria transformadora mundial d'àmbit global. La indústria alimentaria té un component biològic indissociable, l'objectiu del qual és la distribució d'aliments per a la població. Per això, és necessària la formació de professionals que coneguin completament totes les etapes de la cadena alimentària. Els graduats en Ciència i Tecnologia dels Aliments coneixeran les matèries primeres i les seves característiques i els sistemes de conservació i de transformació amb criteris i fonaments de productivitat, eficàcia i sostenibilitat; i també aprendran com el conjunt de totes les activitats condueix a la qualitat global i seguretat alimentàries.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Graus



136 p, 597.4 KB

Publicació BOE
2 p, 167.5 KB

Resolució verificació
1 p, 70.5 KB

Avaluació AQU
6 p, 415.3 KB

Resolució acreditació
3 p, 91.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Degree reports

 Record created 2016-04-21, last modified 2020-08-16



   Favorit i Compartir