Ciència i Tecnologia dels Aliments. Memòria i verificació
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Fecha: Bellaterra 2010
Resumen: El grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments té per objectiu formar professionals amb una visió global del món agroalimentari, competents en les responsabilitats que exigeix actualment la que està considerada primera indústria transformadora mundial d'àmbit global. La indústria alimentaria té un component biològic indissociable, l'objectiu del qual és la distribució d'aliments per a la població. Per això, és necessària la formació de professionals que coneguin completament totes les etapes de la cadena alimentària. Els graduats en Ciència i Tecnologia dels Aliments coneixeran les matèries primeres i les seves característiques i els sistemes de conservació i de transformació amb criteris i fonaments de productivitat, eficàcia i sostenibilitat; i també aprendran com el conjunt de totes les activitats condueix a la qualitat global i seguretat alimentàries.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Graus



136 p, 597.4 KB

Publicació BOE
2 p, 167.5 KB

Resolució verificació
1 p, 70.5 KB

Avaluació AQU
6 p, 415.3 KB

Resolució acreditació
3 p, 91.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Memorias de titulaciones

 Registro creado el 2016-04-21, última modificación el 2020-08-16



   Favorit i Compartir