Máster Universitario en Calidad de Alimentos de Origen Animal
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Màster en Qualitat en Aliments d'Origen Animal
Data: Bellaterra 2013
Resum: El màster de Qualitat en Aliments d'Origen Animal recull i proporciona continguts globalitzadors sobre control, avaluació i millora de la qualitat i seguretat alimentàries però circumscrivint-se a aliments d'origen animal i conjuminant de forma original un enfocament integral que contempla accions des de la granja al consumidor, l'ús d'eines transversals i de tècniques/metodologies emergents que permeten d'una banda millorar la qualitat al llarg de tota la cadena de producció d'aliments, així com innovar i desenvolupar nous productes i processos com a font continua de millora de la qualitat. En aquest sentit, el màster cobreix necessitats reals de la societat en l'àmbit agroindustrial i alimentari que no es veuen ateses pels màsters existents, fent-ho a més des d'un enfocament integrador i transversal que és cada dia més important en la societat actual.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Pla d'estudis: Màsters
Document: Altres



Memòria
93 p, 1.1 MB

Resolució verificació
2 p, 93.9 KB

Publicació BOE
1 p, 160.7 KB

Avaluació AQU
5 p, 74.1 KB

Resolució acreditació
2 p, 107.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Memòries de titulacions

 Registre creat el 2016-05-19, darrera modificació el 2022-11-20



   Favorit i Compartir