Metodologia per a la recerca i la innovació en mitjans [43075]
Velázquez García-Talavera, Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Methodology for Research and Media Innovation
Additional title: Metodología para la investigación y la innovación en medios
Date: 2016-17
Abstract: Dissenyar, crear i desenvolupar projectes de recerca bàsica i aplicada en Periodisme i Ciències de la Comunicació. Aplicar la planificació del treball científic per a la recerca en mitjans. Utilitzar les tècniques de recerca quantitatives i qualitatives per a la recerca en mitjans. Desenvolupar el procés d'elaboració d'un projecte de recerca. Aplicar el mètode científic de forma adequada, plantejant hipòtesis relatives a la comunicació, validant i verificant idees i conceptes i ressenyant correctament les fonts bibliogràfiques.
Abstract: Design, create and develop basic and applied projects in Journalism and Communication Sciences research. Apply scientific work planning for media research. Using quantitative and qualitative techniques for research in media research. Develop the process of developing a research project. Apply the scientific method properly, posing hypotheses concerning communication, validating and verifying ideas and concepts and correctly summarizing the literature.
Abstract: Diseñar, crear y desarrollar proyectos de investigación básica y aplicada en Periodismo y Ciencias de la Comunicación. Aplicar la planificación del trabajo científico para la investigación en medios. Utilizar las técnicas de investigación cuantitativas y cualitativas para la investigación en medios. Desarrollar el proceso de elaboración de un proyecto de investigación. Aplicar el método científico de forma adecuada, planteando hipótesis relativas a la comunicación, validando y verificando ideas y conceptos y reseñando correctamente las fuentes bibliográficas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Recerca en comunicació i periodisme [4310036]
Study plan: Recerca en Comunicació i Periodisme [856]Català
8 p, 94.3 KB

Anglès
9 p, 94.6 KB

Castellà
9 p, 94.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-04, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir