Anatomia Humana: Esplancnologia [103593]
Nebot Cegarra, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Anatomía Humana: Esplancnología
Date: 2016-17
Abstract: L'assignatura Anatomia Humana: Esplancnologia és una assignatura que s'imparteix en el 1er quadrimestre del segon curs del Grau de Medicina i està focalitzada en els aparells respiratori, urogenital i digestiu i altres òrgans relacionats (glàndules suprarenals, tiroide, paratiroides, timus i melsa) Els objectius de l'assignatura són que dels aparells respiratori, urogenital i digestiu i d'altres òrgans relacionats (glàndules suprarenals, tiroide, paratiroides, timus i melsa), l'alumnat. . . aprengui la seva embriologia bàsica, organització anatòmica i anatomia descriptiva, així com l'anatomia topogràfica de les principals regions on es troben. obtingui capacitació per relacionar els coneixements sobre la seva embriologia i anatomia amb la patogènia i simptomatologia de patologies congènites i/o adquirides. aprengui i utilitzi correctament la nomenclatura anatòmica. sàpiga identificar les diferents estructures anatòmiques. adquireixi habilitats pràctiques.
Abstract: Anatomía Humana: Esplacnología es una asignatura que se imparte en el primer cuatrimestre del segundo curso del grado de Medicina y está focalizada en los aparatos respiratorio, urogenital y digestivo, y otros órganos relacionados (glándulas suprarrenales, tiroides, paratiroides, timo y bazo). Los objetivos de la asignatura son que de los aparatos respiratorio, urogenital y digestivo, y de otros órganos relacionados (glándulas suprarrenales, tiroides, paratiroides, timo y bazo), el alumnado: aprenda su embriología básica, organización anatómica y anatomía descriptiva, así como la anatomía topográfica de las principales regiones en las que se encuentran; obtenga capacitación para relacionar los conocimientos sobre su embriología y anatomía con la patogenia y sintomatología de patologías congénitas y/o adquiridas; aprenda y utilice correctamente la nomenclatura anatómica; sepa identificar las diferentes estructuras anatómicas; adquiera habilidades prácticas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Ciències Biomèdiques [2502442]
Study plan: Graduat o Graduada en Medicina [1192]Català
7 p, 85.6 KB

Castellà
Versió reduïda
3 p, 65.3 KB

Castellà
7 p, 223.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-04, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir