Dret penal general [100459]
Rodriguez Puerta, Maria Jose
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Derecho penal general
Date: 2016-17
Abstract: L'objectiu general a aconseguir en aquesta assignatura ve formulat de la següent manera:" transmetre al públic especialitzat i a la societat en general respostes als problemes de criminalitat i de conflicte social que tinguin en compte els drets i interessos de totes les parts involucrades, i que estiguin basades en els valors de pacificació social, la integració social i la prevenció de nous conflictes" En aquest context l'assignatura de Dret penal I té com a objectius específics els següents: 1. - Conèixer les normes de dret penal part general 2. - Conèixer i saber interpretar els elements de la teoria jurídica del delicte i la pena 3. - Relacionar i valorar críticament una resolució d'un tribunal penal.
Abstract: El objetivo general a alcanzar en esta asignatura viene formulado del siguiente modo:" trasmitir al público especializado y a la sociedad en general respuestas a los problemas de criminalidad y de conflicto social que tengan en cuenta los derechos e intereses de todas las partes involucradas, y que estén basadas en los valores de pacificación social, la integración social y la prevención de nuevos conflictos" En este contexto la asignatura de Derecho penal I tiene como objetivos específicos los siguientes: 1. - Conocer las normas de derecho penal parte general 2. - Conocer y saber interpretar los elementos de la teoría jurídica del delito y la pena 3. - Relacionar y valorar críticamente una resolución de un tribunal penal.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà
Studies: Criminologia [2500257]
Study plan: Grau en Criminologia [805]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 76.6 KB

Castellà
5 p, 77.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2016-07-08, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir