Models Psicomètrics i d'Anàlisi de Dades en Psicologia Aplicada [42612]
Navarro Pastor, José Blas
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Modelos Psicométricos y de Análisis de Datos en Psicología Aplicada
Date: 2016-17
Abstract: Aquest mòdul ensenya a analitzar les dades d'una investigació utilitzant les tècniques d'anàlisi més adequades per respondre les preguntes d'investigació. · Analitzar dades amb Stata. · Conèixer i seleccionar les tècniques estadístiques quantitatives més adequades per respondre les preguntes de recerca segons el disseny de l'estudi i l'escala de mesura de les variables implicades. · Conèixer i seleccionar les tècniques psicomètriques més adequades per respondre les preguntes de recerca segons la propietat psicomètrica, el disseny de l'estudi i l'escala de mesura de les variables implicades. · Aplicar les tècniques estadístiques i avaluar les evidències obtingudes. · Aplicar les tècniques psicomètriques i avaluar les evidències obtingudes. · En problemes d'investigació que requereixen models de regressió, seleccionar el model adequat, estimar-amb Stata i saber interpretar adequadament els resultats segons el disseny de l'estudi.
Abstract: Este módulo enseña a analizar los datos de una investigación utilizando las técnicas de análisis más adecuadas para responder las preguntas de investigación. · Analizar datos con Stata. · Conocer y seleccionar las técnicas estadísticas cuantitativas más adecuadas para responder las preguntas de investigación según el diseño del estudio y la escala de medida de las variables implicadas. · Conocer y seleccionar las técnicas psicométricas más adecuadas para responder las preguntas de investigación según la propiedad psicométrica, el diseño del estudio y la escala de medida de las variables implicadas. · Aplicar las técnicas estadísticas y evaluar las evidencias obtenidas. · Aplicar las técnicas psicométricas y evaluar las evidencias obtenidas. · En problemas de investigación que requieren modelos de regresión, seleccionar el modelo adecuado, estimarlo con Stata y saber interpretar adecuadamente los resultados según el diseño del estudio.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Recerca en Psicologia Aplicada a les Ciències de la Salut [4313386]
Study plan: Recerca en Psicologia Aplicada a les Ciències de la Salut [1132]Català
5 p, 79.7 KB

Castellà
5 p, 79.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-08, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir