L'activitat didàctica en el cicle 0-3 [102009]
Gimeno Soria, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Teaching in the 0-3 Cycle
Additional title: La actividad didáctica en el ciclo 0-3
Date: 2016-17
Abstract: L'assignatura està orientada a: Comprendre que les necessitats dels infants i la vida quotidiana d'aquests és l'eix de partida per a la intervenció educativa, sobretot en el cicle 0-3. Flexibilitzar l'organització dels espais, dels temps, dels materials i del personal per adaptar-los a les necessitats dels infants. Diversificar i naturalitzar les activitats d'ensenyament/aprenentatge enteses com a estratègies per promoure el desenvolupament harmònic. Utilitzar eines i recursos per a aconseguir aprenentatges de diferents naturaleses: psicomotrius, intel·lectuals, socio-afectius, etc. Utilitzar estratègies didàctiques de treball individual i en grup d'infants. Dissenyar estratègies de coordinació i col·laboració amb les famílies i amb la comunitat. Convertir l'escola bressol en un nòdul de la xarxa que educa els infants dins una comunitat concreta.
Abstract: The course is aimed at: Understand the needs of children and the daily life of these is the main base for the educational intervention , especially in the series 0-3 . Flexible organization of space , of time, materials and staff to adapt them to the needs of children. Naturalize and diversify the activities of teaching / learning understood as strategies to promote the harmonious development . Use tools and resources to achieve learning different natures : psychomotor , intellectual , socio- emotional , etc. Using teaching strategies of individual and group children . Design strategies for coordination and collaboration with families and the community. Convert the nursery into a node on the network that educates children in a particular community . 1.
Abstract: La asignatura está orientada a: Comprender que las necesidades de los niños y la vida cotidiana de estos es el eje de partida para la intervención educativa, sobre todo en el ciclo 0-3. Flexibilizar la organización de los espacios, los tiempos, los materiales y del personal para adaptarlos a las necesidades de los niños. Diversificar y naturalizar las actividades de enseñanza/aprendizaje entendidas como estrategias para promover el desarrollo armónico. Utilizar herramientas y recursos para lograr aprendizajes de diferentes naturalezas: psicomotrices, intelectuales, socio- afectivos, etc. Utilizar estrategias didácticas de trabajo individual y en grupo de niños. Diseñar estrategias de coordinación y colaboración con las familias y con la comunidad. Convertir la escuela infantil en un nódulo de la red que educa a los niños en una comunidad concreta. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Educació Infantil [2500797]
Study plan: Graduat o Graduada en Educació infantil [847]Català
5 p, 82.9 KB

Anglès
4 p, 80.2 KB

Castellà
5 p, 82.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir