Introducció a l'Economia [102277]
Roca Sagalés, Oriol
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Introducción a la Economía
Date: 2016-17
Abstract: Es tracta d'una assignatura de primer curs, segon semestre, per tant, de formació bàsica. L'assignatura proporciona els instruments bàsics de l'anàlisi econòmica que han de permetre analitzar i entendre la realitat social d'un país. Dins aquest marc, els estudiants han de ser capaços d'utilitzar l'anàlisi econòmica per comprendre els principals fets que caracteritzen l'economia d'un país, en especial, el paper del sector públic i de la regulació en l'activitat econòmica. Els objectius formatius de l'assignatura es poden sintetitzar en els següents punts: 1. Tenir els coneixements teòrics bàsics de la micro i macroeconomia 2. Conèixer les institucions econòmiques fonamentals 3. Poder fer una anàlisi crítica de la realitat econòmica actual 4. Demostrar l'adquisició dels coneixements a través de l'expressió escrita i oral, tant de manera individual com en grup.
Abstract: Se trata de una asignatura de primer curso, segundo semestre, por lo tanto, de formación básica. La asignatura proporciona los instrumentos básicos del análisis económico que deben permitir analizar y entender la realidad social de un país. Dentro de este marco, los estudiantes deben ser capaces de utilizar el análisis económico para comprender los principales hechos que caracterizan la economía de un país, en especial, el papel del sector público y de la regulación en la actividad económica. Los objetivos formativos de la asignatura se pueden sintetizar en los siguientes puntos: 1. Tener los conocimientos teóricos básicos de la micro y macroeconomía 2. Conocer las instituciones económicas fundamentales 3. Poder hacer un análisis crítico de la realidad económica actual 4. Demostrar la adquisición de los conocimientos a través de la expresión escrita y oral, tanto de manera individual como en grupo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Dret [2500786]
Study plan: Grau en Dret [949]Català
4 p, 78.3 KB

Castellà
4 p, 78.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2020-11-01   Favorit i Compartir