Dret Penal I [102252]
Baucells Lladós, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Derecho Penal I
Date: 2016-17
Abstract: L'assignatura Dret Penal I pretén que l'alumne adquireixi els coneixements de les especificitats del Dret Penal com a instrument de resolució de conflictes. Principalment es vol potenciar l'adquisició dels conceptes relatius a la norma penal, als principis constitucionals del Dret penal, així com les conseqüències que comporta la comissió d'un delicte o falta penal (penes i mesures de seguretat). Des de la perspectiva formativa, Dret Penal I pretén que l'alumne adquireixi els conceptes i la terminologia pròpia a l'àmbit del Dret Penal i, amb aquest objectiu, es potenciarà la lectura de textos jurídics així com la resolució d'alguns casos pràctics.
Abstract: La asignatura Derecho Penal I pretende que el alumno adquiera los conocimientos de las especialidades del Derecho Penal como instrumento de resolución de conflictos. Principalmente se quiere potenciar la adquisició n de los conceptos relativos a la norma penal, a los principios constitucionales del Derecho penal, asícomo las consecuencias que comporta la comisión de un delito (penas y medidas de seguridad). Desde la perspectiva formativa, Derecho Penal I pretende que el alumno adquiera los conceptos y la terminología propia en el ámbito del Derecho Penal I, con este objetivo, se potenciará la lectura de textos jurídicos así como la resolución de algunos casos prácticos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Dret [2500786]
Study plan: Graduat o Graduada en Dret [949]Català
4 p, 77.4 KB

Castellà
4 p, 79.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir