Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262]
Mora Ventura, Maria Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2016-17
Resumen: Es tracta d'una assignatura que impartirà de manera integrada coneixements tant de Seguretat Alimentària com de Salut Pública. S'estudiarà la microbiologia alimentaria, la toxicologia dels aliments, els mètodes de conservació dels aliments i la higiene alimentària i els sistemes de control. Tractarà: Dels fonaments del control de la cadena alimentària; anàlisi del risc: avaluació, gestió i comunicació; Estàndards de seguretat alimentària: criteris microbiològics i continguts màxims de residus i contaminants. La Seguretat alimentària a Europa. El llibre blanc i els drets del consumidor. La responsabilitat de l'empresa en la Seguretat alimentària: sistema d'autocontrol; Control de la traçabilitat; Gestió de crisis alimentàries; pla de retirada de productes i pla de comunicació; La alimentació i el seu impacte a la Salut Pública; Prevenció de malalties i avaluació de la Salut; Metodologia de la Investigació; Estudis epidemiològics. Els objectius formatius concrets son: 1. Adquirir coneixements de la gestió del sistemes de control 2. Gestionar les crisi alimentàries i plans de comunicació 3. Adquirir coneixements de la Salut Pública i els seus determinats 4. Conèixer principis de metodologia en investigació clínica i les seves implicacions.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 81.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-15, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir