Mercado de la aviación general en España : aviones por debajo de MTOW de 5700kg
Hornos Cruz, Alberto
Molina Arruabarrena, Rafael
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2016
Description: 97 p.
Abstract: La presente memoria ofrece un análisis del compleo mercado de la aviación general focalizando el mismo en el ámbito de la aviación ligera particularmente. Para adentrarse en el sector con garantías se ha llevado a cabo un estudio detallado tanto de los actores principales que toman parte en el mismo como de las principales categorías de aeronaves que tienen un peso inferior al despegue de 5700 kilogramos. Con ello como base, se inicia un análisis del mercado tanto a nivel nacional como internacional que da pie a distintas comparativas acompañando de una previsión del futuro a medio y largo del sector.
Abstract: La present memòria ofereix un anàlisi del complex mercat de l'aviació general centrant-lo en particular en l'àmbit de l'aviació lleugera. Per endinsar-se al sector amb garanties s'ha dut a terme un estudi detallat tant dels actors principals que hi formen part com de les principals categories d'aeronaus que tenen un pes inferior als 5700kg en l'enlairament. Amb això com a base, s'inicia un anàlisi del mercat a nivell nacional i internacional que dóna peu a diferents comparatives acompanyat d'una previsió de futur a mig i llarg termini del sector.
Abstract: This report offers an analysis of the complex general aviation market focusing it on the light aviation sector in particular. With the aim of going deep inside this sector with enough guarantees, we have developed a detailed study of the main players that took part on it as well as a research of the main aircrafts categories under a Maximum Take Off Weight of 5700 kilograms. Taking that as a starting point, we show an analysis of the market that extends not only through the national market but over the international one also, giving prospects of its evolution over medium-long time period.
Note: Bibliografia
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Gestió Aeronàutica [4313785]
Series: Escola d'Enginyeria: Projectes i treballs de final de carrera. Gestió Aeronàutica
Document: masterThesis
Subject: Ultralleugers ; Aeronaus

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/266219


97 p, 3.8 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Engineering. Master Theses

 Record created 2016-07-22, last modified 2020-09-23   Favorit i Compartir