Plantilles per a l'elaboració dels plans de gestió de dades
Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya
Lounds, Alan trad.

Additional title: Plans de Gestió de Dades
Additional title: Data Management Plans
Additional title: Planes de Gestión de Datos
Date: 2022
Note: Aquest document ha estat elaborat pel Grup de Treball de Suport a la Recerca del CSUC que està format per representants de les universitats següents: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Universitat Ramon Llull i Universitat Jaume I. Document que vol servir de suport als investigadors a l'hora de crear els seus Plans de Gestió de Dades; concretament, per als projectes finançats en el marc de l'Horitzó 2020 de la Comissió Europea així com també del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación.
Note: Este documento ha sido elaborado por el Grupo de Trabajo de Apoyo a la Investigación del CSUC que estáf ormado por representantes de las siguientes universidades: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Universitat Ramon Llull, Universitat de les Illes Balears yUniversitat Jaume I. Este documento pretende servir de apoyo a los investigadores en el momento de crear sus Planes de Gestión de Datos (Data Management Plan, DMP), concretamente para los proyectos financiados por el programa Horizon 2020 de la Comisión Europea así como también para el Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación.
Note: This document was prepared by the CSUC's Working Group to Support Research, which is composed of representatives from the following universities: University of Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra University, University of Girona, University of Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Open University of Catalonia, University of Vic-Central University of Catalonia, Ramon Llull University and Universitat Jaume I. This document is intended to support researchers in creating their Data Management Plans. It is specifically aimed at projects financed under the EU's Horizon 2020 programme and the Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà i anglès
Document: Documents institucionals
Subject: Investigació ; Gestió del coneixement ; Europa ; Plans de gestió de dades ; Planes de gestión de datos ; Data management plansVersió octubre 2022
Horitzó Europa
26 p, 297.3 KB

Versió octubre 2022
English - Horitzó Europa
25 p, 266.2 KB

Versió gener 2020
Español - Plan Estatal
22 p, 305.4 KB

Versió 2019
H2020
22 p, 307.7 KB

Versió 2019
English - H2020
22 p, 279.6 KB

Versió desembre 2016
H2020
15 p, 255.6 KB

Versió desembre 2016
English - H2020
15 p, 248.5 KB

Versió juliol 2016
H2020
12 p, 251.5 KB

Versió juliol 2016
English - H2020
12 p, 237.6 KB

The record appears in these collections:
Books and collections > Institutional documents

 Record created 2016-09-01, last modified 2023-04-18   Favorit i Compartir