Tendències i Enfocaments de la Recerca en Planificació i Gestió d'Institucions Educatives [43215]
Gairín Sallán, Joaquín
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Research Trends and Focus in the Planning and Management of Educational Institutions
Títol variant: Tendencias y Enfoques de Investigación en Planificación y Gestión de Instituciones de Educación
Data: 2016-17
Resum: Aquest mòdul és obligatori de l'especialitat de Pedagogia Aplicada i és optatiu de la resta d'especialitats. Aquest mòdul pretén introduir a l'alumne en el coneixement i investigació sobre els elements claus dels processos planificació i gestió vinculats al desenvolupament organitzatiu de les institucions de formació. En concret els objectius del mòdul són: - Analitzar el sentit i utilitat de les organitzacions en la societat del coneixement. - Comprendre els factors i dinàmiques que incideixen en el canvi i millora de les organitzacions. - Identificar estratègies i instruments relacionades amb la direcció y gestió de processos de canvi - Valorar metodologies i resultats d'investigació en el camp de la planificació i gestió del canvi organitzatiu. - Planificar estudis específics relacionats amb organització i direcció d'institucions de formació per la millora.
Resum: This module is compulsory for the specialty of Applied Pedagogy and it is optional for the other specialties. This module aims to introduce students to the knowledge and research on the key elements of the planning and management related to organizational development training institutions. Specifically, the objectives of this module are: - To analyse the meaning and usefulness of the organizations in the knowledge society. - To understand the factors and dynamics that influence on the change and improvement of organizations. - Identify strategies and resources related to leadership and management of change processes. - To recognize methodologies and research results in the field of planning and organizational change management. - To plan specific studies related to the organization and management of training institutions for improvement.
Resum: Este módulo es obligatorio de la especialidad de Pedagogía Aplicada y es optativo para el resto de especialidades. Este módulo pretende introducir al alumno en el conocimiento e investigación sobre los elementos claves de los procesos de planificación y gestión vinculados al desarrollo organizativo de las instituciones de formación. En concreto, los objetivos del módulo son: -Analizar el sentido y utilidad de las organizaciones en la sociedad del conocimiento. -Comprender los factores y dinámicas que inciden en el cambio y mejora de las organizaciones. - Identificar estrategias e instrumentos relacionados con la dirección y gestión de procesos de cambio. - Valorar metodologías y resultados de investigación en el campo de la planificación y gestión del cambio organizativo. - Planificar estudios específicos relacionados con la organización y dirección de instituciones de formación para la mejora.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Recerca en educació [4313815]Català
4 p, 79.2 KB

Anglès
6 p, 86.2 KB

Castellà
6 p, 86.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-09-13, darrera modificació el 2018-12-22   Favorit i Compartir