Seminaris Avançats en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [42897]
Ponte Marull, Immaculada (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Advanced Seminars in Biochemistry, Molecular Biology and Biomedicine
Additional title: Seminarios Avanzados en Bioquímica, Biología Molecular y Biomedicina
Date: 2016-17
Abstract: Els principals objectius del mòdul seminari són: L'estudiant ha de ser capaç de comprendre i analitzar el contingut dels seminaris que l'estudiant assistirà. L'estudiant ha d'integrar els coneixements en bioquímica, biologia molecular i biomedicina adquirida en el mestre amb el contingut d'aquests seminaris. L'estudiant ha de ser capaç de fer preguntes als professors sobre el contingut de la conferència. L'estudiant ha de ser capaç de resumir i avaluar críticament el contingut científic es descriu en els seminaris.
Abstract: Los objetivos principales del modulo de los seminarios son: El alumno debera ser capaz de comprender y analizar el contenido de los seminarios a los que el alumno asistirá. El alumno deberá integrar los conocimientos en bioquímica, biología molecular y biomedicina adquiridos en el máster con el contenido de dichos seminarios. El alumno deberá ser capaz de realizar preguntas a los profesores sobre el contenido de las conferencias. El alumno deberá ser capaz de resumir y valorar críticamente el contenido científico descrito en los seminarios.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [4313794]
Study plan: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]Català
4 p, 76.6 KB

Anglès
Versió reduïda
1 p, 57.9 KB

Castellà
5 p, 76.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-09-23, last modified 2018-12-22   Favorit i Compartir