Effect of the nutritive value of dietary fats in relation to their chemical composition on fatty acid profiles of abdominal and skin fat in finishing chickens
Blanch, A.
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Puchal i Mas, Francesc

Título variante: Einfluss des Nährwertes von Futterfetten in Abhängigkeit von der chemischen Zusammensetzung auf das Fettsäuremuster im Abdominal-und Hautfett von Masthühnern
Fecha: 2000
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Documento: article ; recerca ; publishedVersion
Materia: Pollastres
Publicado en: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 64 Núm. 1 (2000) , ISSN 0003-9098



5 p, 581.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, artículos
Artículos > Artículos de investigación
Artículos > Artículos publicados

 Registro creado el 2016-10-05, última modificación el 2019-02-27



   Favorit i Compartir