Effect of the nutritive value of dietary fats in relation to their chemical composition on fatty acid profiles of abdominal and skin fat in finishing chickens
Blanch, A.
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Puchal i Mas, Francesc

Additional title: Einfluss des Nährwertes von Futterfetten in Abhängigkeit von der chemischen Zusammensetzung auf das Fettsäuremuster im Abdominal-und Hautfett von Masthühnern
Date: 2000
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Subject: Pollastres
Published in: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 64 Núm. 1 (2000) , ISSN 0003-9098



5 p, 581.1 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2016-10-05, last modified 2019-02-27



   Favorit i Compartir