Nova facultat de Veterinària
Fàbregas i Comadran, Xavier prod.

Additional title: Nueva facutad de Veterinaria
Additional title: New Veterinary faculty
Date: Bellaterra] : 1987
Description: 15 min.
Abstract: Amb motiu de la inauguració de la nova Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a 08193-Bellaterra, un professor col·laborador, Xavier Fàbregas i Comadran, s'engresca a filmar un video de presentació de la nova facultat: situació, infraestructures i instal·lacions, estudis, serveis i recerca. La llicenciatura de Veterinària s'inicia a la UAB el curs 1982-1983 en ubicacions provisionals de Ciències i de Medicina. La nova facultat, situada al turó sobre el Rectorat, comença a impartir classes el curs acadèmic 1987-1988. Producció sense ànim de lucre.
Abstract: Con motivo de la inauguración de la nueva Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en 08193-Bellaterra, un profesor colaborador, Xavier Fàbregas i Comadran, se animan a filmar un video de presentación de la nueva facultad: situación, infraestructuras e instalaciones, estudios, servicios e investigación. La licenciatura de Veterinaria se inicia en la UAB el curso 1982-1983 en ubicaciones provisionales de Ciencias y de Medicina. La nueva facultad, situada en la colina sobre el Rectorado, empieza a impartir clases el curso académico 1987-1988. Producción sin ánimo de lucro.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Document: Vídeo
Subject: Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària





Nova facultat de Veterinària
148.2 MB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Xavier Fàbregas i Comadran, course materials de curs
Graphic and multimedia documents > Videos

 Record created 2016-10-07, last modified 2023-07-25



   Favorit i Compartir