Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat
López Ferrer, Sigfrid
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina 
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Grashorn, M. A.
| Fecha: |
1999 |
| Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
| Lengua: |
Anglès |
| Documento: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
| Materia: |
Aviram ;
Cria i millora |
| Publicado en: |
Archiv für Geflügelkunde, Vol. 63 Núm. 1 (1999) , p. 29-35, ISSN 0003-9098 |
El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, artículosArtículos >
Artículos de investigaciónArtículos >
Artículos publicados
Registro creado el 2016-10-13, última modificación el 2024-05-19