Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat
López Ferrer, Sigfrid
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Grashorn, M.A.

Date: 1999
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Subject: Aviram ; Cria i millora
Published in: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 63 Núm. 1 (1999) , p. 29-35, ISSN 0003-9098



7 p, 708.8 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2016-10-13, last modified 2020-08-15



   Favorit i Compartir