Google Scholar: citas
Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens
Schiavone, Achille
Nery, Joana
Choque López, José Alfredo
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Fecha: 2010
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Documento: Article ; recerca ; Versió publicada
Materia: Aviram ; Broiler ; Vitamin E ; Lipid oxidation ; TBARS ; Erythrocytes ; Hemolysis
Publicado en: Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 2 (2010) , ISSN 0008-3984

DOI: 10.4141/CJAS09095


7 p, 150.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, artículos
Artículos > Artículos de investigación
Artículos > Artículos publicados

 Registro creado el 2016-10-13, última modificación el 2024-05-19



   Favorit i Compartir