visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Artículos > Artículos publicados > Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens |
Fecha: | 2010 |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: | Anglès |
Documento: | Article ; recerca ; Versió publicada |
Materia: | Aviram ; Broiler ; Vitamin E ; Lipid oxidation ; TBARS ; Erythrocytes ; Hemolysis |
Publicado en: | Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 2 (2010) , ISSN 0008-3984 |
7 p, 150.3 KB |