Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens
Schiavone, Achille
Nery, Joana
Choque López, José Alfredo
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Date: 2010
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Subject: Aviram ; Broiler ; Vitamin E ; Lipid oxidation ; TBARS ; Erythrocytes ; Hemolysis
Published in: Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 2 (2010) , ISSN 0008-3984



7 p, 150.3 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2016-10-13, last modified 2019-02-27



   Favorit i Compartir