Energy evaluation of extruded compound foods for dogs by near-infrared spectroscopy
Castrillo, Carlos
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vicente, F.
Castrillo, M.
Muñoz, F.
Date: |
2003 |
Abstract: |
Near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) was used to predictthe chemical composition, the apparent digestibility and the content ofdigestible nutrients and energy of commercial extruded compoundfoods fordogs. |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Language: |
Anglès |
Document: |
Comunicació de congrés |
Published in: |
European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress. Hannover, Alemanya, 7è : 2003 |
The record appears in these collections:
Personal and institutional archives >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contributions to meetings and conferencesContributions to meetings and congresses >
Papers and communications >
UAB papers and communications
Record created 2016-10-19, last modified 2024-05-19