Energy evaluation of extruded compound foods for dogs by near-infrared spectroscopy
Castrillo, C.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vicente, F.
Castrillo, M.
Muñoz, F.

Date: 2003
Abstract: Near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) was used to predictthe chemical composition, the apparent digestibility and the content ofdigestible nutrients and energy of commercial extruded compoundfoods fordogs.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: conferenceObject
Published in: European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress. Hannover, Alemanya, : 2003



1 p, 147.6 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contributions to meetings and congresses
Contributions to meetings and congresses > Papers and communications

 Record created 2016-10-19, last modified 2019-01-29



   Favorit i Compartir