Un nou sistema més eficaç per a la compressió d'imatges
Aulí Llinàs, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)

Título variante: Un nuevo sistema más eficaz para la compresión de imágenes
Fecha: 2016
Resumen: El sistema tradicional de compressió d'imatges digitals esdevé un procés cada cop més lent i costós, a mesura que els diferents dispositius capturen imatges de major resolució: Per això s'investiga el desenvolupament de sistemes més eficaços. Aquesta recerca en proposa un de nou, que s'ha implementat i provat amb èxit: és trenta vegades més ràpid i consumeix quaranta vegades menys energia que el sistema convencional utilitzat actualment.
Resumen: El sistema tradicional de compresión de imágenes digitales se está volviendo un proceso cada vez más lento y costoso, a medida que los diferentes dispositivos capturan imágenes de mayor resolución. Por ello se investiga el desarrollo de sistemas más eficaces. Esta investigación propone uno nuevo, que se ha implementado y probado con éxito: es treinta veces más rápido y consume cuarenta veces menos energía que el sistema convencional utilizado actualmente.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Octubre 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 79.9 KB

Español
3 p, 231.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2016-11-02, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir