Chemical composition and fatty acid profile in whole body of chickens in response to increased levels of dietary polyunsaturated fat.
Villaverde Haro, Cecília
Cortinas Hernández, Lucía
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Fecha: 2004
Resumen: It has been observed recently that diets containing polyunsaturated oils (PUFA), like sunflower, linseed or soybean oils, cause lower body fat deposition in broilers compared to diets rich in saturated fatty acids (SFA) at the same fat inclusion level in the diet. This suggests a different metabolic use of fatty acids (FA) by the body depending on their chemical structure.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Documento: conferenceObject
Materia: Pollastres de carn ; Àcids grassos ; Nutrició ; Aliments
Publicado en: European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress. Budapest, Hungary, : 2004



1 p, 2.1 MB

5 p, 570.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribuciones a jornadas y congresos
Contribuciones a jornadas y congresos > Pósters

 Registro creado el 2016-11-15, última modificación el 2019-03-01



   Favorit i Compartir