Utilización de un complejo enzimático (CAPSOZYME T) en fórmulas comerciales para broilers
Calafat i Frau, Feliu A.
Vives, M.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Fecha: |
1997 |
Descripción: |
8 pag. |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: |
Castellà |
Documento: |
Informe |
Materia: |
Carn de pollastre ;
Pollastres |
El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, documentos de investigación Documentos de investigación >
Estudios
Registro creado el 2016-11-16, última modificación el 2024-05-18