Utilización de un complejo enzimático (CAPSOZYME T) en fórmulas comerciales para broilers.
Calafat, F.A.
Vives, M.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 1997
Descripció: 8 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: report
Matèria: Carn de pollastre ; Pollastres



8 p, 369.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, documents de recerca
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2016-11-16, darrera modificació el 2019-02-27



   Favorit i Compartir