Utilización de un complejo enzimático (CAPSOZYME T) en fórmulas comerciales para broilers.
Calafat, F.A.
Vives, M.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Date: 1997
Description: 8 pag.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà.
Document: report
Subject: Carn de pollastre ; Pollastres



8 p, 369.9 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, research literature
Research literature > Studies

 Record created 2016-11-16, last modified 2019-02-27



   Favorit i Compartir