Utilización de un complejo enzimático (CAPSOZYME T) en fórmulas comerciales para broilers
Calafat i Frau, Feliu A.
Vives, M.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Date: |
1997 |
Description: |
8 pag. |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Language: |
Castellà |
Document: |
Informe |
Subject: |
Carn de pollastre ;
Pollastres |
The record appears in these collections:
Personal and institutional archives >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, research literature Research literature >
Studies
Record created 2016-11-16, last modified 2024-05-18