Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets
Villaverde Haro, Cecilia
Cortinas Hernández, Lucía
Ortego Majem, Meritxell
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Fecha: |
2003 |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: |
Anglès |
Documento: |
Pòster de congrés |
Materia: |
Carn d'aviram ;
Anàlisi |
Publicado en: |
XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003 |
El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contribuciones a jornadas y congresosContribuciones a jornadas y congresos >
Pósters
Registro creado el 2016-11-16, última modificación el 2024-05-18