Effect of dietary fish oil, and a-tocopheryl acetate and Zn supplementation on composition and acceptability of chicken meat
Bou, R.
Guardiola, F.
Tres, A.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Codony Salcedo, Rafael

Fecha: 2002
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Documento: conferenceObject
Materia: Pollastres de carn ; Indústria pesquera ; Nutrició
Publicado en: Euro Feed Lipid Congress. Strasbourg, France, 2n : 2002



1 p, 3.3 MB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribuciones a jornadas y congresos
Contribuciones a jornadas y congresos > Pósters

 Registro creado el 2016-11-16, última modificación el 2019-01-29



   Favorit i Compartir