Vitamin E levels and lipid oxidation in omega 3 fatty acids enriched eggs.
Galobart i Cots, Jaume
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Guardiola, F.

Date: 1998
Abstract: It has been demonstrated that high amounts of a-tocopherol added to the layer's diet (above 200 ppm) have a protective effect on egg lipid oxidation. However it is very important to establish the minimum levels of a-tocopherol needed in diets not only to effectively prevent lipid oxidation in animal products but also to be acceptable economically.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: conferenceObject
Subject: Ous ; Vitamina E ; Àcids grassos insaturats
Published in: -, : 1998



1 p, 2.3 MB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contributions to meetings and congresses
Contributions to meetings and congresses > Posters

 Record created 2016-11-17, last modified 2019-02-27



   Favorit i Compartir