Interaction of dietary unsaturation level with linolenic acid and alpha tocopherol deposition in poultry meat
Cortinas Hernández, Lucía
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Villaverde Haro, Cecilia
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Jensen, S. K.
Data: |
2002 |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Document: |
Pòster de congrés |
Matèria: |
Vitamina E ;
Aviram |
Publicat a: |
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Bèlgica, : 2002 |
El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressosContribucions a jornades i congressos >
Pòsters
Registre creat el 2016-11-17, darrera modificació el 2022-07-31