Prediction of digestible energy content of extruded dog food by in vitro analyses.
Hervera Abad, Marta
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Blanch, F.
Castrillo González, Carlos

Data: 2003
Resum: Following the NRC (1985), the estimation of energy in pet foods is based on the chemical proximate analysis, assuming constant crude protein (CP), ether extract (EE) and nitrogen free extract (NFE) digestibilities. Recently, factorial equations based on the close relationship existing between the energy digestibility of foods and their crude fiber content have been proposed as good approaches for predicting energy content of food (Kienzle et al. , 1998; Castrillo et al. , 2001). The aim of this study was to develop a simple and reproducible in vitro method for predicting apparent energy digestibility of dry extruded dog foods.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès.
Document: conferenceObject
Matèria: Gossos
Publicat a: -, : 2003



1 p, 157.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-18, darrera modificació el 2019-01-29



   Favorit i Compartir