Google Scholar: citations,
The ins and outs of the video game localization process for mobile devices
Muñoz Sánchez, Pablo (Universitat Autònoma de Barcelona)
López Sánchez, Rafael (Audiovisual translator and localizer)

Date: 2016
Abstract: This article aims to provide an overview of the video game localization process for mobile devices and consoles. It describes, step by step, the different stages and parties involved throughout the process; with a special emphasis on the localization, reviewing, and testing stages. Lastly, it studies the challenges to be faced by the professionals from the localization industry, with practical examples and real cases.
Abstract: L'objectiu d'aquest article és el d'oferir una panoràmica del procés de localització de videojocs per a dispositius mòbils i consoles. Descriu, pas per pas, les diverses fases i parts del procés, amb un èmfasi especial en la localització, la revisió i la verificació. Per últim, analitza els reptes que han d'afrontar els professionals de la indústria de la localització, amb referències a exemples pràctics i casos reals.
Abstract: El objetivo de este artículo es el de ofrecer una panorámica del proceso de localización de videojuegos para dispositivos móviles y consolas. Describe, paso a paso, las diferentes fases y partes del proceso, haciendo un especial hincapié en la localización, la revisión y el testeo. Por último, analiza los retos a los que se enfrentan los profesionales de la industria de la localización, recorriendo ejemplos prácticos y casos reales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Subject: Video game localization ; Game translation ; Mobile devices ; Smartphones ; Tablets ; Game systems ; Hybrid video game consoles ; Android ; IOS ; Localització de videojocs ; Traducció de jocs ; Dispositius mòbils ; Telèfons intel·ligents ; Tauletes ; Consoles de jocs ; Consoles híbrides de videojocs ; Localización de videojuegos ; Traducción de juegos ; Dispositivos móviles ; Teléfonos inteligentes ; Tabletas ; Consolas de juegos ; Consolas híbridas de videojuegos
Published in: Tradumàtica, Núm. 14 (2016) , p. 16-35 (Tradumàtica dossier) , ISSN 1578-7559

Adreça original: https://revistes.uab.cat/tradumatica/article/view/182
Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/Tradumatica/article/view/316843
Adreça original: https://revistes.uab.cat/tradumatica/article/view/n14-munoz-lopez
DOI: 10.5565/rev/tradumatica.182


20 p, 22.5 MB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > Revista Tradumàtica
Articles > Research articles

 Record created 2017-01-10, last modified 2019-07-21   Favorit i Compartir