Design of a near-field RFID reader based on metamaterials technology
Landa Martínez, Héctor
Bonache Albacete, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Electrònica)

Fecha: 2016
Descripción: 77 p.
Resumen: En aquest projecte es desenvolupa un lector de camp proper per a dispositius RFID a través d'una ona evanescent creada mitjançant una línia de transmissió artificial, és a dir, que fa ús d'estructures amb metamaterials. Mitjançant un estudi empíric a través del simulador ADS2009 es van alterant els diversos paràmetres de la línia, extraient les conclusions pertinents per veure quins són els que més s'adeqüen a les exigències d'un model proper a l'ús comercial.
Resumen: En este proyecto se desarrolla un lector de campo cercano para dispositivos RFID a través de una onda evanescente creada mediante una línea de transmisión artificial, es decir, que hace uso de estructuras con metamateriales. Mediante un estudio empírico a través del simulador ADS2009 se van alterando los diversos parámetros de la línea, extrayendo las conclusiones pertinentes para ver cuáles son los que más se adecuan a las exigencias de un modelo cercano al uso comercial.
Resumen: In this project a near-field reader for RFID devices in developed which works emitting an evanescent wave created through and artificial transmission line, that means that the device uses structures with metamaterials. Doing an empirical analysis through the ADS2009 simulator the parameters of the line are being altered to extract relevant conclusions and see which are the most adapted to the requirements for a model near to a commercial use.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Anglès.
Colección: Escola d'Enginyeria: Treballs de màster i postgrau. Màster en Enginyeria de Telecomunicació
Documento: masterThesis
Materia: Sistemes d'identificació per radiofreqüència ; Metamaterials

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/270495


77 p, 4.4 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera > Ingeniería. Trabajos de Fin de máster

 Registro creado el 2017-01-13, última modificación el 2019-02-02



   Favorit i Compartir