Implementació d'una solució aproximada per al problema del viatjant generalitzat -TSPg-
Sánchez Aparicio, José Emilio
Borges, J. (Joaquim) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2016
Descripción: 45 p.
Resumen: Aquest projecte implementa, en una aplicació que s'executa en un navegador web, un algorisme per resoldre de forma aproximada el problema del viatjant generalitzat. S'utilitzen els serveis de l'API de Google Maps per facilitar el càlcul de les distàncies i rutes, així com s'empren les capacitats gràfiques que proporciona per visualitzar en un mapa tant les dades d'entrada com el circuit resultant. Addicionalment, es realitza un estudi de la complexitat de 'algorisme i del seu temps d'execució.
Resumen: Este proyecto implementa, en una aplicación que se ejecuta en un navegador web, un algoritmo para resolver de forma aproximada el problema del viajante generalizado. Se utilizan los servicios de la API de Google Maps para facilitar el cálculo de las distancias y rutas, así como las capacidades gráficas que proporciona para visualizar en un mapa tanto los datos de entrada como el circuito resultante. Adicionalmente, se realiza un estudio de la complejidad del algoritmo y de su tiempo de ejecución.
Resumen: This project implements, in a web-navigator based application, an approximation algorithm for the generalized Travelling Salesman Problem. Google Maps API services are used to facilitate the calculation fo the distances and routes, as well as the graphic capacities of the API are used to show in a map the input data and the resulting circuit. In addition, a study of the algorithm complexity and execution time is performed.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Colección: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Documento: bachelorThesis
Materia: Optimització matemàtica ; Google Maps ; Algorismes computacionals

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/270196


45 p, 3.2 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2017-01-13, última modificación el 2020-11-05   Favorit i Compartir