Anàlisi de la competència intermodal : l'impacte del tren d'alta velocitat en el transport aeri
Sánchez Águila, Francisco Javier
Peiró Alemany, Montserrat, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2016
Descripció: 127 pag.
Resum: L'objectiu principal d'aquest projecte és estudiar, analitzar i avaluar quin ha estat l'impacte que ha tingut, tant a nivell nacional com europeu, l'entrada del tren d'alta velocitat en relació al mercat del transport aeri i de la xarxa de transport en general. En aquesta línia, es pretén treballar entorn a la intermodalitat dins de cadascun dels països; com està implementada, quins avantatges comporta de cara als usuaris i a la eficiència del conjunt del transport, quins serveis proporcionen els operadors i quines podrien ser les línies d'actuació futures.
Resum: El objetivo principal de este proyecto es el de estudiar, analizar y evaluar cuál ha sido el impacto que ha tenido, tanto a nivel nacional como europeo, la entrada del tren de alta velocidad en relación al mercado del transporte aéreo y de la red de transporte en general. En esta línea, se pretende trabajar en torno a la intermodalidad dentro de cada uno de los países; cómo está implementada, qué ventajas conlleva de cara a los usuarios y a la eficiencia del conjunto del transporte, qué servicios proporcionan los operadores y cuáles podrían ser las líneas de actuación futuras.
Resum: The aim of this project is to study, analyse and evaluate the impact of the high-speed train, both in national and European level, in relation to the global transport network, and to work on intermodality between countries; how it is developed and implemented, what are the advantatges for the passengers and for the efficiency of the network and which are the future expectatives.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Ferrocarrils d'alta velocitat ; Europa ; Aeroports ; Enginyeria del trànsit



127 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2017-02-06, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir