Desenvolupament Rural a Catalunya
Guinjoan Cesena, Eloi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)

Título variante: Desarrollo rural en Cataluña
Título variante: Rural development in Catalonia
Fecha: 2017
Resumen: Eloi Guinjoan dur a terme en la seva tesis doctoral l'estudi d'un anàlisis comparatiu de tres processos de desenvolupament en entorns rurals del territori Català. Mitjançant una amplia revisió de la bibliografia acadèmica més rellevant i una anàlisis crític de conceptes, ha indentificat quins son els factors més rellevants per l'exit d'un próces de desenvolupament rural, aportant nous criteris per planificar i implementar iniciatives de desenvolupament rural amb majors garanties de consolidació.
Resumen: Eloi Guinjoan desarrolla en su tesis doctoral el estudio de un análisis comparativo de tres procesos de desarrollo en entornos rurales del territorio Catalán. Mediante una amplia revisión de la bibliografía académica más relevante y un análisis crítico de conceptos, ha indentificado cuáles son los factores más relevantes para el éxito de un proceso de desarrollo rural, aportando nuevos criterios para planificar e implementar iniciativas de desarrollo rural con mayores garantías de consolidación.
Resumen: Eloi Guinjoan develops in his doctoral thesis the study of a comparative analysis of three developmental processes in rural environments of the Catalan territory. Through a broad review of the most relevant academic literature and a critical analysis of concepts, it has identified which are the most relevant factors for the success of a rural development process, providing new criteria for planning and implementing rural development initiatives with greater guarantees of consolidation.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Maig 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 227.7 KB

Español
2 p, 238.7 KB

English
2 p, 239.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2017-05-17, última modificación el 2022-02-06



   Favorit i Compartir