Discursos leidos ante la Academia de Bellas Artes de Santa Isabel de Hungría de Sevilla por Don Carlos Serra y Pickman marqués de San José de Serra y Don José Hernández Díaz en la recepción pública del primero el 16 de diciembre de 1934
Serra y Pickman, Carlos
Hernández Díaz, José

Data: 1934
Descripció: 58 p.
Resum: Discurs llegit a l'Acadèmia de Belles Arts de Santa Isabel de Hungria de Sevilla per Carles Serra i Pickman, marquès de San José de Serra, el 16 de desembre de 1934. El tema del discurs és l'estudi històric dels quadres de la Cartuja de Santa María de las Cuevas. El text inclou el discurs de contestació de José Hernández Díaz.
Resum: Discurso leído en la Academia de Bellas Artes de Santa Isabel de Hungría de Sevilla por Carles Serra i Pickman, marqués de San José de Serra, el 16 de diciembre de 1934. El tema del discurso es el estudio histórico de los cuadros de la Cartuja de Santa María de las Cuevas. El texto incluye el discurso de contestación de José Hernández Díaz.
Resum: Speech read by Carles Serra i Pickman, Marquess of San José de Serra, on the occasion of his admission to the Academy of Fine Arts of Santa Isabel de Hungría in Seville on December 16, 1934. The study deals with the paintings of the Cartuja de Santa María de las Cuevas. The text includes the reply speech of José Hernández Díaz.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Col·lecció particular
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Castellà.
Document: book ; Text
Matèria: Cartuja de Santa María de las Cuevas(Sevilla, Andalusia)58 p, 24.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2017-06-20, darrera modificació el 2019-07-21   Favorit i Compartir